Don't be like the rest of them,
darling

14.02.2018.

buona notte

Hoću da tačno shvatim zašto se sve moralo desiti i da budem sretna zbog svakog koraka i svega što sam prošla... Ok, mislim da se moralo desiti, jer ću ovako moći biti sretnija nego ikad prije. A kad se to desi, naći ću totalni mir i neću se osjećati kao da ne živim više svoj život. Sve rjeđe i rjeđe se tako osjećam, ali i kad se rijetko desi opet boli.

*

Nisam položila onaj ispit i pojma nemam zašto. Sve sam uradila, eto nek mi je uzeo i četvrtinu bodova, opet bih imala 9 više nego sad. Ali ovo ne razumijem. Zato uvid sutra. Pa da vidim u čemu sam pogriješila. Fkt me zanima :O

*

Falilo mi je da učim nešto, pa sam počela da učim italijanski. A usput ponavljam njemački. Ne mogu opisati koliko me sretnom to činii. Mislim da nikad neću prestati da učim nove stvari. ♥
Stvarno sam zahvalna na svemu što mi se sad dešava. Mislila sam da nikad neće proći ona izgubljenost od prošle godine... A, hvala Bogu, prolazi. Prestala sam i da pijem tablete za želudac, prije skoro mjesec dana. Mislila sam da nikad neću prestati i panika me hvatala od toga. Nekad sam užas bila nakon dana bez njih. Sad i kad bih morala ponovo krenuti, ne bih se osjećala loše, jer sam dobila dokaz da se stvari mogu promijeniti. Čaj od pelina mi je pomogao najnajnajviše. Plus to što sam bila bez stresa.
Sad sam zaljubljena i neće više ništa da boli haha. Ima da letim :P
Ne znam kako se neko može zaljubiti u mene. To mi nikad neće postati jasno xd
Kako god, zahvalna sam.
Neka i ovakih perioda. Biće vremena za mir. Ovo je vrijeme za lekcije i promjene. Trebam iskoristiti sve što sam naučila, ne ponavljati iste greške.
Kako ja samo negativna budem kad krenem pisati, nekad i napišem svašta, isplačem se... a onda obrišem sve i budem puno puno bolje raspoložena, sve posloženo, puna nade bla bla.
 
*
Danima je slušam. Diiiiiivna jeeeeee.