beats by dre cheap

nešto

Babo nas je jutros baš puno prepao. Bilo mu je loše, povraćao je krv, zvali smo hitnu... Tresla sam se sat vremena nakon što su ga odvukli u bolnicu. Neopisivo koliko smo se svi u kući bespomoćno osjećali, a on ne prestaje da povraća krv i boli ga užasno... Nešto što nikad neću zaboraviti.
Ne znam šta bih cijeli dan da sam morala biti sama i sjediti, čekati. Tim je čekao samo još moj dio pa da pošaljemo projektni zadatak. Da je samo za mene možda bih to i pustila, ali kad i oni zavise od mog dijela... Zato me taj rad natjerao da skrenem misli sa problema i stvarno je bilo lakše.
Ugl. kažu da mu je pukla neka vena, sad čekaju da provjere neke stvari pa da vide šta dalje, a on spava u bolnici. Nije nikad spavao u bolnici i ne voli bolnice, baš je osjetljiv, mama kaže da je plakao kad su ga uveli u sobu i zaplače svaki put kad ga neko nazove, pa ne mogu ni razumjeti šta priča. Eto na koga sam ja tako osjetljiva. Ista sam on. Istaaa.
Trudim se da nemam nikakvih negativnih misli i da radim bilo šta korisno...
A koliko samo posla imam huh. Imam 5 ispita u 8 dana i u toj sedmici rokove za 3 ili 4 zadaće i prvi dio velikog projekta. Kažu radi i uči na vrijeme. Ali kako kad sve važno ispredaju i zadaju u zadnje dvije sedmice, kad kad kad kakoo?
Radili smo nešto zanimljivo. Prvo smo imali osam zadataka, u svakom slika izgleda neke stranice i mi moramo napisati kod (HTML+CSS) da nam stranica izgleda tačno tako. Kad je rok za to bio gotov, dobili smo po 5 tuđih radova, označenih od A do E i zadatak da ih poredamo od najboljeg do najgoreg i napišemo komentar za svaki. Imali smo i listu kao šta trebamo da ocjenjujemo i tako to. Rok za slanje je do večeras do ponoći, a onda će nam se otvoriti dio aplikacije (komentari i redoslijed se šalje preko aplikacije koju je asistent napravio) gdje ćemo vidjeti komentare i ocjene ljudi koji su dobili naše radove. Moj nije dovršen, pa se ne nadam dobrim ocjenama, ali ću svakako dobiti skoro sve bodove, tako da je ok. Ali je bilo zanimljivo vidjeti kako su drugi riješili zadatke, vidjeti kako je teško ocijeniti to, vidjeti koje su probleme imaliii i takooooo.

You, me and a cup of tea.
http://jedansestnuladevet.blogger.ba
12/11/2018 21:56