beats by dre cheap

počinje...

U utorak sam pobijedila dva svoja straha, i jedan manji treći. Ali ta dva su mi bila baš baš... To što sam uspjela mi daje neku snagu i vjeru da ću moći sve ovo da savladam i da se stvari vrate na normalu. Samo da mi se riješiti ove anksioznoati, tooooliko toga mi sa tijelom radi, pa se prepadnem i onda ona još jača bude. Treba samo pustiti sve da bude i prođe... A utorak pomaže da se opustim sad. Jaka sam ja kad treba, slabić sam kad razmišljam unaprijed i brinem se.

Sutra imam prvi ispit :) mrzim ispite u 9, zbog ustajanja rano itd. Ali volim zato što poslije ispita idem s njim, da jedemo (bezglutenska pekara 😍), iiii ko zna šta poslije. Imamo više vremena uglavnom. To je dobro, najviše zato što je sutra poseban dan za nas. Još posebniji se bližiiiiii. (još 11 dana aBd 😊)
Plan mi je da do kraja februara imam još tri ocjene u indeksu. (nisam još uvijek ni uzela indeks iz studentske :O od oktobra je tamo. Ovo mi je podsjetnik da svratim sutra poslije ispita.)
Naredni semestar vjerovatno kreće početkom marta... Zato što su zbog EYOF-a pomjerili popravne.(tako kažu) A meni to pomijeranje baš odgovara.

Kako ustati u 7, nakon sedmicaa ustajanja u podne? 😭
Ne napisah da sam u utorak upoznala djevojku iz Hercegovine na faxu, hodale smo zajedno dok je padao snijeg i ona ga je proklinjala svo vrijeme hahah. I daaaaa. Imali smo napokon odbranu projekata. Samo vođe su prezentovale po 5 minuta. (naravno da nisam ja vođa haha, ali nam je vođa fkt super, baš mi je postao drag momak. Kad smo radili neke matrice sposobnosti za taj projekat, ispalo je da ja trebam biti zadužena za testiranje i korisničku podršku... kad bismo razvijali stvarno taj sistem.) Bilo je pravo zabavno na odbrani xd 19 ideja za informacione sisteme.
Trebam ustati za pet sati...

Ostaje mi to što se volimo
http://jedansestnuladevet.blogger.ba
11/01/2019 01:59